ТРИЈУМФ ЗА ЈЕСЕЊИ ЛОВОР

Петом победом у низу, Кикиђани су се први пут у сезони позиционирали на лидерској позицији војвођанског „Истока“. На терену у Житишту, није било голова до почетка другог дела и тада је стигла награда за стрпљивост. Млађани Драго Кецман (17), слабијом левом ногом, ударцем са 18 метара погодио је угао, а претходила је уиграна акција из корнера.
Мало касније, све је било решено када је капитен Небојша Ђукић ударцем главом, после набачене лопте Радовановића, удвостручио предност.
Домаћини су били чврсти и агресивни, али одиграли смо доминантно, умирили их првим голом, убрзо и другим и рутински привели меч крају. Наредни ривал је Пролетер, али имамо огроман мотив да презимимо на челној позицији. Нема опуштања, па онда неће бити ни изненађења – каже тренер Јевто Јарчевић.
Кецмана је тренер Јарчевић у ватру убацио као штопера још пролетос у српсколигашким борбама, у овој сезони скренуо је пажњу на месту задњег везног.
– Летос сам, у контролном мечу, погодио мрежу ЖАК-а, али ово је посебан осећај. Упијам сваки савет стручног штаба и искуснијих саиграча. Осим пет везаних тријумфа, нисмо примили гол више од 400 минута и једва чекамо да све на нашем стадиону у суботу крунишемо јесењим ловором. Пролетеру не дајемо ни промил шансе – самоуверен је Кецман.

Д. П. П.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 17. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!