ТРИО ИЗ БРОДАРЦА У СПАРТАКУ

После многобројних одлазака, суботички суперлигаш је полако почео да формира екипу за сезону и доводи нове играче, а јуче су и званично представљене новајлије.
Први је ставио потпис на једногодишњи уговор искусни нападач Марко Обрадовић, потом су се на верност Спартаку обавезала тројица младих играча. Нове чланове је и званично представио Владимир Торбица, директор омладинске школе, пожелео добродошлицу уз наду да ће играма оправдати поверење управе.
Четворогодишгьи уговор је потписао Владимир Виторовић (са слике). Рођен је 2000. године и попуниће позицију левог бека на којој нема велике конкуренције, јер је Александар Видовић одсутан због теже повреде, а Стефан Милошевић мисију окончао у Спартаку.
– Дошао сам из Бродарца, пре играо у Црвеној звезди и у Земуну. Захвалио бих се на поверењу, надам се да ћу дати максимум и испунити очекивања. Моје је да покажем колико могу и верујем да ћу успети да се изборим за место у тиму.
Лазар Стајковић је рођен је 2003. године, игра на позицији левог бочног нападача. Уговор је потписао на пет година.                                                                                                                                                                                                      – Играо сам за млађе категорије Локомотиве из Железника, у Спартак сам дошао из Бродарца. Очекујем да се што пре наметнем стручном штабу и помогнем у остварењу овосезонских циљева. Знам да је Спартак добар за афирмацију младих играча, што сам прво уочио, атмосфера је сјајна и верујем успећу на терену да покажем све што знам и могу.
Најмлађи је крилни нападач Димитрије Табаковић, рођен 2004. године. Потпис је ставио на петогодишњи уговор.
– Бродарац је мој матични клуб, у ком сам провео 11 година. Прихваћен сам добро у Спартаку и надам се само најбољем. Очекујем да се наметним радом и добијем шансу да покажем шта умем и колико могу.

ОБРАДОВИЋ ПРВИ ПОТПИСАО

Нападач Обрадовић (30) дошао је као слободан играч. Иако је прве фудбалске кораке начинио у Земуну, потом играо за млађе категорије Партизана, каријеру је градио у Русији, Белорусији, Белгији, Казахстану, Узбекистану и Републици Српској.
– Захвалио бих се на топлом пријему, мени је ово први ангажман у Србији. Играо сам у млађим категоријама Земуна и Партизана, потом отишао у Белгију, па Босну… сад, стигао у Спартак на позив тренера Славка Петровића с којим сам већ сарађивао и даћу све од себе да помогнем у остварењу циљева.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 14. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!