ТРОЈАНОВИЋ ПОГОДИО ПЕТОМ

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА „СЕВЕР“

Младост (БП) – Сента 2:0 (1:0)

БАЧКИ ПЕТРОВАЦ: Стадион у Врбари, гледалаца: 200; судија: Радуловић (Црвенка). Стрелац: Тројановић у 16. и 75. минуту. Жути картони: Ожват, Стојисављевић (Младост), Живковић (Сента).

МЛАДОСТ: Лења, Ожват, Бероња (Владисав), В. Шпрох, Брајковић, Стојисављевић (А. Шпрох), Шишљагић (Пожарев), Тројановић, Јакуш, Икрашев, Фабри.

СЕНТА: Томашев, Вулетић (Димић), Ђери, Варга, Дражић (Фодор), Рушак (Фараго), Живковић, Бајтаи, Савић (Матић), Жмукић (Мандић), Кораћ.

Прво узбуђење је дошло у 12. минуту када су домаћи тражили пенал због тога што је Бајтаи руком зауставио лопту која би завршила у мрежи, али судија Радуловић није тако мислио. После првог неискоришћног корнера тима тренера Зорана Ћирића, у 16. минуту затресла се мрежа гола голмана Томашева. Лопту је прихватио Тројановић у срцу шеснаестерца и погодио по средини гола. У наставку Тројановић и Стојисављевић шутирали су изнад пречке, док је ударац бека Фабрија Томашев ногом избацио у корнер. У другом наврату Фабри је после ударца из угла Икрашева, главом гађао поред десне стативе.

У другом полувремену Сенћани су заиграли боље, више нападали, но никако нису успели да створе озбиљније шансе. У 75. минуту права фудбалска посластица. Стојисављевић је претрчао као вихор десном страном, упутио лопту по земљи пред гол где ју је петом захватио сналажљиви и спретни Тројановић и проследио у мрежу. У овом делу две лепе прилике за Младост нису искористили Фабри и Владисав. Сенћани су најближе почасном голу били у 87. минуту, али резервиста Матић главом је гађао поред стативе.

Аутор: Ј. Пуцовски

Извор: https://www.dnevnik.rs/

 

ОБЈАВЉЕНО: 31. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!