ТРОЈКА НА СТАРТУ

Словен, новајлија у српсколигашком каравану, угостиће за викенд ОФК Бечеј 1918 и нема сумње да ће изабранщи Зорана Васиљевића учинити и немогуће да већ на премијери докажу да им је место у јакој конкуренцији Војводине.

– Прве утакмице увек носе одређену дозу неизвесности. Екипе су, углавном, измењене, јер много играча промени средину током паузе. Очекивања су, као и увек, на највишем нивоу и план је да на старту освојимо плен, да пласман у виши ранг крунишемо са три бода – каже Васиљевић.

Први ривал је староседелац са Тисе, а шеф струке клуба из Руме анализирао га до најситнијих детаља, јер не жели ништа да препусти случају.

– О Бечеју имамо много информација, знатно је променио тим у односу на прошлу сезону, а стигао је и нови тренер. Свака новина доноси неку еуфорију, знам да ће Бечејци учинити све да покажу колико вреде. Имају брз и квалитетан тим и очекујем добру утакмицу.

Шеф струке Словена позвао је навијаче да на премијерном мечу буду 12. играч и снажна подршка на путу до бодова.

– Било би лепо да ипо више навијача дође да нас подржи, много би нам значило. Надам се да су људи препознали лепу причу и да ће бити уз нас, да ће момцима који гину у дресу Словена бити снажан ветар у леђа – истакао је Зоран Васиљевић, шеф струке ГФК Словена.

Ј. Радисављевић

ИЛИЋ: ЛИГА УЈЕДНАЧЕНА

Брана Илић, искусни офанзивац чију руку краси капитенска трака, оптимиста је уочи старта нове трке за бодове:

– Имам осећај даје лига уједначена, а наш циљ је да од старта наметнемо ритам. Први ривал нам је Бечеј, не познајемо га добро јер је променио састав, али идеја је да упишемо победу.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 12. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!