Фудбалери ТСЦ Бачка Топола у недељу 31. јула у 18.55 часова гостују у Нишу екипи Радничког у 4. колу Суперлиге, уз обећање да ће играти најбоље што знају и тако покушати да забележе нову победу.

Шеф стручног штаба Жарко Лазетић је истакао да је противник ТСЦ-а у овом колу, екипа Радничког, веома јака, да је терен у Нишу сам по себи веома врућ и да ће предстојећи дерби бити изузетно тежак.

„Ово нам је треће гостовање у четири кола и још једна дерби утакмица. Са противником мамо искуство из прошле полусезоне када смо играли меч који је одлучивао о одласку у Европу. Били су бољи и надмудрили нас“, рекао је Лазетић.

Лазетић је нагласио да је Раднички доста променио тим у односу на прошлу сезону, пре свега довођењем изванредног новог тренера Сивића, који је доказао да резултат може да постигне и са Новим Пазаром где није лако радити.

„Ни Партизан није успео да их победи, против њих су играли изузетно агресивно и очекујемо да ће такви бити такви и са нама. Имали су тежак распоред, и после пораза у Европи желеће да се искупе против нас, поготову јер играју код куће. Ми смо имали целу недељу за припрему и у добром смо моменту. Покушаћемо да одиграмо најбољу могућу утакмицу и да на том тешком гостовању извучемо бодове као против Чукаричког и Партизана“, додао је Лазетић.

Голман Вељко Илић је пред меч у Нишу казао да ни једно гостовање Радничком није лако и да је пред ТСЦ-ом у сваком смислу захтевна утакмица.

„Ако у утакмицу уђемо мотивисано као против Партизана надам се да ћемо извући добар резултат и да ћемо се кући вратити са три бода. Ја сам лично задовољан што смо на три тешка меча примили само један гол. Много ми је значила помоћ екипе и надам се да ће и предстојећа утакмица бити добра као претходне“, рекао је Илић.

Утакмица Раднички – ТСЦ играће се у недељу 31. јула, у 18.55х часова, на стадиону у Нишу Пренос је обезбеђен на каналу Арена 1 Премиум.

ТСЦ се тренутно налази на петом месту табеле са 5 бодова. Раднички 1923 је тренутно 14. на табели са једним освојеним бодом из две одигране утакмице

Извор: http://www.srbijasport.net