ТСЦ ДОЧЕКУЈЕ ЕКИПУ ЧУКАРИЧКОГ

Фудбалери ТСЦ Бачка Топола, на свом стадиону Арена, у суботу 22. октобра од 19.30 сати, дочекују екипу Чукаричког у 16. колу Моцарт Бет Суперлиге, уверени да ће то бити занимљив и добар меч у коме ће бодови остати домаћину.

Шеф стручног штаба ТСЦ-а Жарко Лазетић је рекао да је свестан колико ће предстојећа утакмица бити тешка и колико је Чукарички добар и незгодан противник. Ипак, истакао да се радује што играју на свом стадиону на коме не треба да се адаптирају или да размишљају о квалитету терена, као на мечу против Лознице.

„Чукарички је показао да је шмекерски клуб. Иако су играли Европу и нису одлагали утакмице, а можда их је то коштало. Ипак, остали су у игри и на месту где желе да буду. Имају једну утакмицу и три бода мање од нас, али ми имамо добар континуитет и у позицији смо да се са њима боримо“, казао је Лазетић.

Лазетић је честитао колеги супарничке екипе на високом пресингу и дефанзивној организацији и констатовао да су против Партизана одиграли егал утакмицу коју су изгубили због непажње.

„Знамо колико је тешко против клубова као што су Звезда или Партизан остати непоражен, поготову у гостима, и одиграти тако изједначену утакмицу. Имају добро избалансиран тим и појединце који у сваком тренутку могу да реше утакмицу. Чукарички је две године за редом трећи на табели. Имају континуитет и озбиљан тим који се сјајно сналази у свим фазама игре. Свесни смо колико ће утакмица бити захтевна, али прихватамо изазов и спремни смо. Играмо на свом терену и треба да уживамо, а то ћу рећи и играчима“, закључио је Лазетић.

Одбрамбени играч Немања Стојић се сложио да ће утакмица против Чукаричког бити захтевна и да је противник квалитетан.

„Чукарички је клуб који се последњих година, уз Звезду и Партизан, афирмисао као највећи конкурент за Европу. Сигурно је да имају добру екипу и добре појединце који праве разлику на утакмицама. Знам да морамо да обратимо пажњу на то и да покушамо да их неутралишемо. Утакмица коју смо одиграли против Вождовца треба да нам буде репер како да играмо и морамо да тежимо таквим партијама у наставку сезоне“, рекао је Стојић.

ТСЦ је тренутно на 2. месту табеле са 32 освојена бода, а Чукарички је 4. на табели са 29 бодова

Утакмица ТСЦ – Чукарички играће се у суботу 22. октобра од 19.30 сати на стадиону Арена у Бачкој Тополи. Директан пренос обезбеђен је на каналу Арена Спорт 1.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 21. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!