ТСЦ ДОЧЕКУЈЕ ЕКИПУ МЛАДОСТ ГАТ

Фудбалери ТСЦ из Бачке Тополе у недељу, 21. августа од 18х, на свом стадиону Арена, дочекују новосадску екипу Младост ГАТ у 7. колу Суперлиге, у уверењу да ће то бити занимљив и добар меч, у коме ће сва три бода остати домаћину.

Шеф стручног штаба Жарко Лазетић је изјавио да веома поштујем сваког противника, а поготово Младост ГАТ и њиховог тренера Линту, јер је он један о ретких у нашој лиги од кога може много да се научи.

„После само две недеље Линтиног рада се може проценити шта екипа Младости жели и како игра. Види се да им определење није да се бране у ниској зони, што су против Партизана показали до последњег минута. Нама то говори да морамо бити спремни за све фазе игре, да се прилагођавамо, адаптирамо и учинимо све што је у нашој моћи одиграмо добру утакмицу и дођемо до повољног резултата“, рекао је Лазетић.

„Услове које овде имамо не доживљавамо здраво за готово и показаћемо да смо спремни да носимо терет фаворита који нам по резултату на неким утакмицама није пријао. Ипак по игри се није десило да је неко био бољи од нас и да зато нисмо победили. Докле год је тако ја стојим иза момака сто одсто и презадовољан сам како раде и како се понашају. Идемо у добром смеру и после шестог кола смо, без обзира не неке неочекиване резултате, у доброј позицији. Играли смо само две утакмице на домаћем терену на коме сви очекују више, зато радимо на томе да обрадујемо навијаче и верујем да већ од сутра крећемо у том смеру“, додао је Лазетић.

Одбрамбени играч Јосип Ћалушић, који је недавно продужио уговор са ТСЦ-ом, је рекао да је екипа Младости незгодна колико и свака друга, односно, онолико колико им се дозволи.

„У суштини све зависи од нас како се припремамо и како уђемо у утакмицу, ми треба да гледамо само себе и то је то. Нисмо имали среће да славимо код куће, пред нашом публиком, што не значи да се то неће променити већ у недељу. Тежимо нашој игри, мислим да добро изгледамо и да добро играмо. Потребно је да нам се само још пар ситуација посложи и да нас срећа у неку руку погура и биће то добро“ закључио је Ћалушић.

Утакмица ТСЦ – Младост ГАТ играће се у недељу 21. августа од 18х на стадиону ТСЦ Арена у Бачкој Тополи. Пренос је обезбеђен наканалу Арена Спорт 4.

ФК ТСЦ је после шест одиграних кола 5. на табели са 9 освојених бодова. Екипа Младост ГАТ је тренутно 13. са 4 бода.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 20. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!