ТСЦ ДОЧЕКУЈЕ ЕКИПУ МЛАДОСТИ ИЗ ЛУЧАНА

Фудбалери ТСЦ из Бачке Тополе у уторак 12. марта од 14ч, на свом стадиону ТСЦ Арена, дочекују екипу Младости из Лучана у 25. колу Суперлиге, у уверењу да ће то бити занимљив и добар меч, у коме ће успети да освоје нова три бода.

Шеф стручног штаба Жарко Лазетић је изјавио да је екипа Младости, поред крагујевачког Радничког, по резултатима тренутно у најбољој форми и да заслужују велики респект. 

„Чекају нас порођајне муке, играти против њих у овој полусезони у којој остварују одличне резултате и у којој су у пет утакмица примили само један гол из пенала је веома захтевно. Такмичарска су екипа са пуно остварених играча међу којима су и наши бивши саиграчи Тумбасевић и Цветиновић, а зна се да Тумба где нас види да нам и гол, тако да смо у старту у минусу“, нашалио се Лазетић.

Он је нагласио да Младост не даје много простора противницима и да имају и голмана Стаменковића који брани одлично, као младић, али и да су спремни за дуел јер су одгледали све њихове утакмице и желе да на сутра искористе  уочене слабости противника. Осврнуо се и на претходни меч у Крушевцу.

„После утакмице против Напретка видео сам неке малициозне наслове. Ја сам и сам рекао да смо одиграли веома лоше прво полувреме и да смо заслужили само један бод, али то не значи да не треба да кажемо да су лопте биле издуване, а терен катастрофалан. То је чињеница, као и то да смо ми лоше одиграли. Срећом, сутра ћемо имати добре услове, на добром терену и са добрим лоптама, додуше у неповољном термину због кога ће на Арени бити мање навијача,“ рекао је Лазетић.

„Анализирали смо дерби Звезда-Партизан који  је по мени био веома квалитетан. Ми све време покушавамо да радимо нешто по узору на најбоље и на европски фудбал. Проучили смо и утакмицу Манчестер сити –Ливерпул јер тежимо ка таквом фудбалу. Покушавамо да га досегнемо иако је то веома тешко. Ја играче мотивишем да увек играју онако како смо замислили без обзира на услове и да будемо задовољни резултатима и у свакаквим околностима и да треба увек да наставимо даље ка свом циљу“ додао је тренер ТСЦ у свом осврту на претходни меч.

Он је нагласио да ће утакмица сигурно бити тешка и занимљива, пуна ритма у којој његова екипа мора бити на максимуму, пре свега ментално, јер само ако на терену буду доносили добре одлуке имају шансу да остваре повољан резултата.

„Против Младости морамо бити изузетно организовани све време, да завршавамо акције и не играмо стихијске пасове јер противник то зна да искористи, искусни су,  увек мирни и сигурни на лопти, а тренутно и растерећени због добих резултата и готово обезбеђеног плеј офа. Имају годинама грађен стил игре и искуство нам говори да до краја морамо остати опрезни, чак и ако смо у предности,  јер они непажњу не опраштају.  Наравно и ми смо добри, радујем се добром мечу и надам бодовима“, закључио је Лазетић.

Одбрамбени играч Алекса Пејић, који је у ТСЦ дошао пред пролећни део сезоне, изразио је своје задовољство што је постао део сјајне екипе.

„Уверио сам се за ово кратко време да су у ТСЦ-у сви, од играча до стручног штаба, феноменални и помогли су ми да се брзо адаптирам и дам скромни допринос. Надам се да ће тако остати и у будућности,“ рекао је Пејић.

Пејић се сложио са тренером да ће утакмица бити сложена и тешка.

„Квалитетна су екипа која је добро отворила други део првенства. Анализирали смо њихову игру и слабости које можемо да искористимо и верујем да ће резултат бити позитиван по нас“,

Утакмица ТСЦ – Младост  играће се у уторак 12. марта од 14х на стадиону ТСЦ Арена у Бачкој Тополи. Пренос је обезбеђен на каналу Арена Премиум 1. ФК ТСЦ је 3. на табели са 47 освојених бодова. Екипа Младости је тренутно 6.  са 36 бодова.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 11. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!