ТСЦ ДОЧЕКУЈЕ ЕКИПУ МЛАДОСТИ ИЗ ЛУЧАНА

Фудбалери ТСЦ у суботу 18. марта од 18х, на свом стадиону Арена, дочекују екипу Младости из Лучана у 27. колу Суперлиге у уверењу да ће организованом и чврстом игром доћи до победе.

Шеф стручног штаба Жарко Лазетић је нагласио да ТСЦ не бежи од улоге фаворита у предстојећој утакмици, али да га не заварава противникова позиција на табели, јер је свестан да на сваком мечу може да се догоди изненађење и да ни једног ривала не треба узимати здраво за готово.

„Јасно нам је да Младост није у доброј позицији која није реална када се анализира на који начин  су губили дуеле, односно да су неретко без бодова остајали у последњим минутима утакмица. Чињеница је да нису победили ни једанпут у овој полусезони, али ми ћемо учинити све што је у нашој моћи да се то не преокрене баш против нас.“, рекао је Лазетић.

„Важно нам је да будемо агресивни, чврсти и дефанзивно организовани, да контролишемо нападе као што нам је успло на мечу против Колубаре, када противнику нисмо дозволили да уради ништа озбиљно. Био бих задовољан да поновимо тај дефанзивни приступ и против Младости, јер је то изузетно важно против екипе која има искусне играче који знају да играју фудбал и ако им се да простор могу да буду опасни. Бићемо максимално мобилисани, јер очекујем најбољу могућу верзију екипе из Лучана управо на утакмици против нас“, додао је Лазетић.

Лазетић је констатовао да Младост годинама гаји исти стил игре, за који не верује да ће се много мењати против ТСЦ-а и закључио: „Мислим да ће играти онако како их натерамо и како им будемо дозволили. Надам се да ћемо успети да се наметнемо у довољној мери и будемо фокусирани, одговорни и концентрисани тако да ток игре усмеримо у правцу који нама одговара и предупредимо проблеме које екипа Младости може да нам направи“.

Везни играч Лука Илић се сложио са мишљењем шефа стручног штаба да Младост из Лучана није ни мало наивна екипа.

„Очекује нас још једна тешка утакмица у низу. Ипак, по мени ми смо много квалитетнији тим и сва три бода треба да припадну нама. Поштујемо сваког противнике и пред сваку утакмицу радимо анализе, тако да код нас не постоји велики притисак и верујемо у победу“,  казао је Илић. 

Утакмица 27. кола Mоцарт Бет Суперлиге Србије се игра у суботу, 18.03.2023 у Бачкој Тополи на ТСЦ Арени од 18.00, директан пренос је обезбеђен жна каналу Арена Спорт 7.

ФК ТСЦ је после 26 одиграних кола 03. на табели са 52 освојена бода из 5 победа, док је екипа Младости  тренутно 14. на табели са 21. бодом.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 17. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!