ТСЦ ДОЧЕКУЈЕ НОВИ ПАЗАР

Фудбалери ТСЦ Бачка Топола у недељу, 29. октобра од 19ч, на стадиону ТСЦ Арена, дочекују екипу Новог Пазара у 13. колу Суперлиге Србије уверени да ће на свом терену, уз помоћ  навијача, извојевати важну победу.

Шеф стручног штаба Жарко Лазетић је истакао да су му очекивања пред утакмицу велика иако је свестан изазова који утакмице против Новог Пазара носе.

„Док смо се припремали чинило нам се да је свеједно да ли играмо против Новог Пазара или Партизана. Имају изванредан квалитет и играче као што су Сума, Љајић, Шћеповић и сјајног тренера Добрашиновића. Од како је он дошао на чело клуба у великом су налету и препознају се захтеви и жеље које поставља пред играче. Победили су Војводину и Чукарички у два везана кола и заслужују максималан респект који ће од нас и добити. Погледали смо све њихове утакмице са новим тренером и добро смо се спремили. Јасно нам је да морамо да будемо на највишем нивоу  да бисмо остварили повољан резултат против такве екипе и потрудићемо се да тако и буде“ – изјавио је Лазетић.

Он је искористио прилику да позове навијаче да дођу на стадион и подрже екипу која то заслужује, не само када се игра Лига Европе, већ и у првенственим утакмицама које су за ТСЦ најважније и  које им обезбеђују континуитет.

„Нико није уморан, ни ја, ни стручни штаб, ни играчи. Привилегија је играти овакве утакмице, макар и на свака три дана. Целе године смо се припремали  за то и желели да дођемо у ову позицију и није нам проблем згуснут распоред. Игра се када то УЕФА и Савез одреде. Знамо колико је то тешко и да оставља последице, али свиђа нам се позиција у којој смо и желимо што дуже да је задржимо и уживамо у њој. Померамо границе својих могућности и очекивања су нам порасла, а то је мотивишуће и добро“, додао је Лазетић.

Тренер ТСЦ-а се осврнуо и на претходне утакмице: „Сигурно нећу због два или три несрећна пораза и нерешених  утакмица сумњати у своје играче и доводити у питање то што они показују из недеље у недељу. Не оцењујем их по томе, јер видим какав став имају и како изгледају на терену. Докле год је то добро ја сам задовољан и желим да се продужи, да уживамо и извлачимо бенефите из свакодневног заједничког рада“.

Голман Вељко Илић оценио је ФК Нови Пазар као тешког противника, кога  нико не сме да потцени.

„Очекује нас тешка утакмица као и свака са њима било да играмо код куће или у гостима. Сјајно су организована екипа са много индивидуалаца који могу у пар потеза да реше утакмицу. Спремни смо за њих и надам се да ћемо изборити добар резултат“, рекао је Илић.

Екипа ТСЦ тренутно заузима 3. место на табели са 21. освојеним бодом, док је Нови Пазар 7.  са 16 бодова. Утакмица ТСЦ – Нови Пазар игра се у недељу 29. октобра од 19х на стадиону Арена у Бачкој Тополи. Пренос је обезбеђен на каналу Арена Спорт 2.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 29. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!