ТСЦ ДОВЕО ЈОШ ЈЕДНО КРИЛО: БИВШИ ЂАК ПАРТИЗАНА, ПРЕКО БАНОВОГ БРДА, ДО ЛАЗЕТИЋА

Још се чека да Лука Илић званично дође на позајмицу у тим ТСЦ-а из Манчестера, а на видику је већ и нови трансфер. Kрилни нападач Никола Чолић (20) ставиће потпис на уговор са чланом Моззарт Бет Суперлиге.

Били су врло активни у табору Тополчана па су овај прелазни рок управо ставили акценат на позицију крилних нападача. После Саше Јовановића и Николаса Шпалека нови фудбалер тамно-плавих постаће Чолић, фудбалер Чукаричког који је ове сезоне без утакмице у редовима тима са Бановог брда.

Ђак омладинске школе Партизана стигао је и да дебитује за црно-беле пре две сезоне када је на седам утакмица чак једном и био стрелац у победи против Напретка. Прошлог лета је без обештећења постао члан Чукаричког са којим је стигао до треће позиције у првенству уписавши 18 наступа у свим такмичењима. Чолић игра на позицији десног крила, а може да покрије и супротну страну као и место иза нападача. Стигао је и до млађих селекција Србије. Он ће прећи у екипу Жарка Лазетића без обештећења, али уз обећане проценте од наредне продаје.

Чолић ће појачати конкуренцију на позицији крила у ТСЦ-у. Ту су већ Јовановић, Станојев, Шпалек, Ратков, Мирчевски па чак и Лука Илић, ако дође, па се оставља отворено питање да ли то значи одлазак некога од актуелних играча под уговором са тимом из Бачке Тополе?

Фото: Чолић у дресу Партизана против ОФK Бачке (МН Прес)

Аутор: Вања Узелац (дописник Моцарт Спорта из Бачке Тополе)

Извор: https://www.mozzartsport.com/

ОБЈАВЉЕНО: 07. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!