ТСЦ: ГОСТОВАЊА У КРУШЕВЦУ СУ УВЕК ВРУЋА

Фудбалери ТСЦ у суботу, 13. августа од 19ч, гостују у Крушевцу, екипи Напретка у 6. колу Суперлиге, са намером да одиграју добар меч и остваре победу. Шеф стручног штаба Жарко Лазетић је изјавио да има велико поштовање према Напретку,великом и добро организованом кубу, као и према Крушевцу који је прави фудбалски град.

„Гостовања у Крушевцу су увек врућа. Имају изванредног тренера који форсира агресиван фудбал и очекујем захтевну и квалитетну утакмицу против јаког противника“, рекао је Лазетић и додао:

“После шокантног пораза у прошлом колу, пресабрали смо се током ове недеље. Играчи су на тренинзима показали добру реакцију и мислим да један пораз, који је по мени потпуно незаслужен, не би требало да нас ремети. Нема много ствари које треба да урадимо, осим да стварамо шансе и постигнемо гол, што у фудбалу и јесте најтеже“

Лазетић је додао да је предстојећа утакмица важна за обе екипе и да ће терен показати колико су плаво-бели спремни да одговоре на игру противника.

Одбрамбени играч Немања Стојић је истакао да се нада да ће екипа ТСЦ-а у меч ући како треба и одиграти га добро.

„Сигурно нас очекује тежак и веома захтеван меч. Противник има квалитетан тим и доброг тренера који зна да намести и мотивише екипу. Биће тешко играти у суботу, али наравно све је на нама. Ако ми будемо они прави,ако будемо ушли у утакмицу као против Пазара са много шанси, али оних које ћемо искористити, мислим да не треба да доводимо у питање добар резултат“, рекао је Стојић.

Утакмица 24. кола Напредак – ТСЦ се игра у суботу, 13. августа од 19х у Крушевцу, а пренос је обезбеђен на каналу Арена Спорт 4.

ТСЦ тренутно заузима 5. место на табели Суперлиге Србије са 8 бодова. Противник ТСЦ у овом колу, Напредак је последњи 16. на табели са 1. освојеним бодом.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 13. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!