ТСЦ МОЖЕ ДА СЕ УПИШЕ У ИСТОРИЈУ: ОСТАТИ НА ДРУГОМ МЕСТУ

Сјајних 30 кола тима из Бачке Тополе


ТСЦ је победом против Вождовца обезбедио другу позицију уочи плеј-офа. Највећи успех у историји клуба Бачкотополчани су остварили одличним играма током целе сезоне, али у последњих седам кола неће им бити лако да остану на позицији која доноси пласман у квалификације за Лигу шампиона и сигурно место у Лиги Европе.

Змајеви су повели у прекјучерашњем мечу, али је Саша Јовановић изједначио средином првог полувремен, да би Петар Ратков после пола сата игре казнио лоше испуцавање голмана Андрије Катића и претендент за пласман на међународну сцену је преокренуо резултат. Победу ТСЦ-а оверио је Мартин Мирчевски у шестом минуту надокнаде времена.

– Одиграли смо сјајно, још једном потврдили да са нама нема шале. Били смо дисциплинованији, мотивисанији и квалитетнији од добро организованог Вождовца. Већ смо испунили циљ да будемо међу четири првопласиране екипе. Покушаћемо да се задржимо на другој позицији – каже Саша Јовановић, крилни нападач Бачкотополчана.

Адут ТСЦ-а на Душановцу је постигао девети гол у првенству, има и десет асистенција.

Срећан сам због доброг учинка, али најважније је да смо победили. Наш успех се још препричава у Бачкој Тополи и околини. Хвала публици, посебно нашој групи навијача који нас је пратила целе сезоне где год смо играли. Прославићемо друго место, а онда ћемо се спремати за плеј-оф. Одморићемо се само за Васкршње празнике – најавио је Јовановић

ФОТО: С. Сандић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 13. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!