ТСЦ НАСТАВЉА СА ДОВОЂЕЊЕМ ЗАНИМЉИВИХ ПОЈАЧАЊА, ПОСЛЕ ЛАЗЕТИЋА СТИГАО И ФУДБАЛЕР МАНЧЕСТЕР СИТИЈА

Ђорђе Гордић појачаће клуб из Бачке Тополе.

ТСЦ очекују квалификације за место у Лиги Европе. Клуб из Бачке Тополе жели да што спремније дочека сам почетак квалификација и с тим у вези последњх дана максимално је посвећен јачању сопствених редова.

Након што је одлучио да доведе Марка Лазетића, коме је, иначе, Жарко Лазетић, шеф струке ТСЦа, рођени стриц, на једногодишњу позајмицу из Милана, према сазнањима Спорт клуба, по исотм моделу ангажовао је и Ђорђа Гордића, који је под уговором са Манчестер ситијем.

Некадашња нада лучанске Младости, Гордић је по потпису уговора са Ситијем прослеђен белгијском Ломелу на позајмицу, међутим убрзо је поломио метатарзалну кост због чега је морао да оде на дужу паузу.

Покушаће некадашњи млади репрезентативац Србије да ревитализује своју каријеру. Као 20-годишњак, пред њим су још године доказивања, а бољу средину од ТСЦ-а вероватно није могао да изабере, посебно јер у прошлој сезони готово и да није играо.

Он је јануара 2023. потписао чак петогодишњи уговор са Манчестер ситијем и одмах је прослеђен на потајмицу у Ломел. Лучани су тада зарадили 1,9 милиона евра на основу обештећења, које би могло на крају да буде и 2,2 милиона уколико играч наступима буде испунио одређене бонусе.

ОБЈАВЉЕНО: 18. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!