ТСЦ ПОРАЖЕН ОД ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ: ХЕТ-ТРИК ИВАНИЋА (ВИДЕО)

Црвена звезда је лако дошла до победе у Бачкој Тополи, савладала је домаћи ТСЦ 4:0 (1:0).

У првом полувремену су се домаћи како тако носили са црвено-белима, али у другом, када су кренули урагански налети Београђана, спаса им није било.

Мирко Иванић је био незаустављив, хет-триком је пресудио ТСЦ-у.

Гости су мрежу начели у 16. минуту. Катаи је прошао по левој страни, убацио по земљи у петерац, лопта је прошла кроз ноге играчу ТСЦ-а, ни голман Филиповић није успео да је захвати, Иванићу је остало да лопту са три метра убаци у празну мрежу – 1:0.

 

 

У 64. минуту Иванић је уз леву аут линију добио лопту, кренуо је у казнени, уследила је повратна за Кангу, који је само пребацио одбрану домаћина за дупли пас, уследио је шут Иванића из прве у ближи угао, матирао је голмана Филиповића – 2:0.

 

 

Није се дуго чекало на трећи гол, 66. минут, Звезда је наставила да напада, нова шанса и лоше избачена лопта, примирио је лопту у казненом Иванић, између четворице је нашао простор за шут и погодио високо у даљи угао за – 3:0.

 

 

Умало да Иванић да и четврти гол. У 72. минуту центаршут са леве стране, на пет метара у скоку највиши Иванић, његов шут главом одбранио је Филиповић, али је притрчао Бен и са два метра лопту закуцао у мрежу – 4:0.

 

 

Фото: М. Рашић

Извори: http://www.zurnal.rs/ и https://www.tvarenasport.com/

ОБЈАВЉЕНО: 20. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!