ТСЦ ПРЕД ЗАХТЕВНОМ ПРОВЕРОМ

Тешко против Сијетла.

У сјајним условима у Шпанији фудбалери ТСЦ –а припремају се за наставак првенства у Суперлиги Србије. Већ неколико дана у Андалузији владају готово летње темературе, а у Естапони, где су Бачкотополчани смештени, има и купача. Поред лепог времена и одличних терена, добром расположењу фудбалера ТСЦ –а доприносе и то да су у две припремне утакмице  на Пиринејском полуострву приказали добру игру. Прво су ремизирали са мађарским Диошђерем (1:1), мада су победу већ имали у џепу, а потом су победили канадски Ванкувер члана МЛС лиге са 2:1.

Сутра Бачкотополчани имају нову проверу. Састају се са још једном екипом америчке МЛС лиге Сијетл Саундерсом, који је у минуло првенство завршио на другом месту у Западној конференцији канадско – америчке лиге.

– Очекује нас најтежи ривал на припремама у Шпанији – рапортира тренер ТСЦ –а Жарко Лазетић. – За сада смо задовољни, као и на свим припремама има малих проблема, покушаћемо да их исправимо, али ова екипа је сада већ доста дуго заједно, па нема много грешака. Фудбалери који су нам се прикључили у јесењем делу већ сада су у потпуности прихватили нашу филозофију.

Сутрашњи меч ТСЦ –а и Сијкетл Саундерса у спортском центру у Марбељи почиње у 14 сати, а ТСЦ-овци ће до краја одиграти још један меч и то у суботу, пред повратак у Србију, против шведског АИК Стокхолма.

Г. Ковач

Извор: http://www.dnevnik.rs

ОБЈАВЉЕНО: 30. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!