ТСЦ ПРЕДСТАВИО ПРВО ЗИМСКО ПОЈАЧАЊЕ: ПЕЈИЋ ИЗ БЕЧА У ТОПОЛУ

Млади везиста појачао вицешампиона Србије, уговор до 2026. године

Ретко се виђа у срспком фудбалу да нека екипа не искористи зимску паузу за реорганизацију и допунску селекцију. У Бачкој Тополи је било одлазака, и то не онолико колико је навикао фудбалски аудиторијум у Србији, али нити једно појачање. Све до данас, јер је уговор са вицешампионом Србије потписао Алекса Пејић, фудбалер рођен 1999. године који је претходно носио дрес Рапида из Беча. Он ће појачати конкуренцију у везном реду, мада се нагађа да би могао и да покрије дефицитарну позицији штопера у екипи Жарка Лазетића.

Алекса Пејић је био део познате генерације омладинаца Бродарца која је у Лиги шампиона за младе својевремено играла против Манчестер јунајтеда. Афирмисао се као фудбалер у Mozzart Бет Суперлиги носећи дрес новосадског Пролетера. Умео је и да буде кобан по ТСЦ, јер је баш Пејић постигао победеносни гол у окршају две екипе одиграном 2020. године. Пут га је послео навео у белоруски Шахтјор из Солигорска, са којим је освојио титулу првака државе. Пре две године је постао члан Рапида из Беча, за први тим је скупио 37 наступа те је после повреде ове сезоне био прекомандован у резервни састав који се такмичи у регионалној лиги Аустрије.

Млади везиста ће се прикључити првом тиму и конкурисаће за састав већ у недељу када Тополчани гостују екипи ИМТ-а у Београду. Уговор је потписан до јануара 2026. године уз плаћено обештећење екипи Рапида.

Извор: https://www.mozzartsport.com/

ОБЈАВЉЕНО: 08. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!