ТСЦ је јесењи део првенства завршио на трећем месту у Супер лиги Србије са 39 бодова

Фудбалски клуб ТСЦ из Бачке Тополе продужио је данас уговор са тренером Жарком Лазетићем до јуна 2025. године.

– Од тренутка када сам дошао у клуб осећам се феноменално. Продужетак сарадње је велика част и задовољство за мене. Наставићу да радим у овом клубу са жељом да заједно остваримо циљеве које смо поставили. Најбитније ми је што стално осећам велику подршку председника, директора и свих људи у клубу и сматрам да је то пресудно за крајњи успех – рекао је Лазетић.

– На добром смо путу, мислим да смо успели у ономе што је најважније за сваку екипу, да изнедримо добар тимски дух, играмо добар фудбал. На добром смо путу да уз посвећеност и рад дођемо до циљева. ;Захваљујем играчима и клубу на преданом раду и свему што смо до сада успели да урадимо и верујем да ће године пред нама бити и боље и да ће нам донети пуно задовољства – додао је он.

Председник ТСЦ-а Јанош Жембери рекао је да сви у клубу имају изузетан однос са Лазетићем.

– Заиста смо пуно бирали, ломили се кога ћемо изабрати и мислим да је он прави, а што је најбитније, онај чије су амбиције исте као и амбиције клуба. Сви желимо да напредујемо, хоћемо резултате и гладни смо их, а најбитније је што смо их остварили. Можда је тајна успеха то што имамо изузетан међусобни однос и исти циљ да заједнички унапредимо клуб. Наставићемо као до сада са истим успехом и још бољим резултатима. Хвала Жарку што има поверења у нас, хвала му што је такав, а ја у њему заиста видим нашег најбољег тренера у будућности. Можда и најбољег тренера у земљи пред којим је велика будућност – додао је председник клуба из Бачке Тополе.

ТСЦ је јесењи део првенства завршио на трећем месту у Супер лиги Србије са 39 бодова.

ФОТО: М. Рашић

Извор: http://www.zurnal.rs