ТСЦ ПУСТИО У ПРОДАЈУ КАРТЕ ЗА БРАГУ: НА ЛИГУ ШАМПИОНА ЗА 1200 ДИНАРА

За најбоља места потребно издвојити 8.000 динара

(Од дописника Моцарт Спорта из Бачке Тополе)

Могао је ТСЦ на ПСВ Ајндховен, Марсељ, Ренџес, а извукао је – Брагу. На старту квалификација за Лигу шампиона удариће вицешампион Србије на трећепласирани тим из португалске Примеире. Први меч играће се 8. августа на „Каменолому“ док је реванш на програму седам дана касније на ТСЦ арени, а главешине клуба из Бачке Тополе одлучиле су да пусте улазнице за тај дуел.

Остаће 15. август уписан златним словима у историји фудбала маленог места на северу Србије. Како год да се двомеч заврши. А, улог није мали. Победник ће у плеј-оф Лиге шампиона, што значи да може да очекује додатни прилив новца од 5.000.000 евра, док ће поражени директно у групну фазу Лиге шампиона.

Клуб је саопштио да је у продају пуштен контигент карата за историјски дуел, за сада путем званичног сајта. Најмање је потребно издвојити за северну и јужну трибину, цене улазница су 1.200 динара. Бочни делови источне трибине су за нијансу скупљи – 1.600, док је централни део 2.000. Ложе на западу су променљивих цена. ВИП бронза је 4.000 динара, Силвер у зависности од позиције стоји од 5.000 до 7.000. Најскупља улазница је за ВИП голд сектор, износи 8.000 динара.

Тренутно су у оптицају само улазнице за северну и западну трибину, што значи да ће клуб сачувати и део карата за продају на билетарници. У сваком случају, мораће љубитељи фудбала да пожуре уколико желе да посматрају уживо овај дуел, пошто ће капацитет од 4.500 гледалаца засигурно бити мали за све заинтересоване.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 29. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!