ТСЦ СЕ НЕ ОДРИЧЕ ЗАСЛУЖНИХ ЗА ИСТОРИЈСКИ РЕЗУЛТАТ: АНТОНИЋ ЈОШ ГОДИНУ ДАНА У ПЛАВОМ ДРЕСУ

Искусни дефанзивац продужио уговор са клубомиз Бачке Тополе

(Од дописника Моцарт Спорта из Бачке Тополе)

Помињу се разна појачања у Бачкој Тополи, али прво ће клуб гледати да задржи играче који су му донели друго место и историјски пласман у квалификације за Лигу шампиона. Данас је озваничен наставак сарадње са искуним играчем одбране, Гораном Антонићем, који ће још минимум једну годину бити члан вицешампиона Србије. За сада нема назнака да ће било који фудбалер одбране напустити клуб, па ће комплетан играчки кадар дефанзиве имати на располагању и следеће сезоне Жарко Лазетић.

Фудбалер рођен 1990. године стигао је у ТСЦ лета 2019. када је клуб први пут остварио пласман у Моцарт Бет Суперлигу. Одмах је заиграо са Тополчанима у Европи, те био сведок успона клуба и прошлосезонског освајања другог места на табели. До сада је у каријери 120 пута носио плави дрес, пет пута се уписао у стрелце и један је од играча са најдужим стажом у клубу. Лазетић ће тако сачувати на окупу одбрану која је била друга по броју најмање примљених голова, одмах иза Црвене звезде.

Горан Антонић је поникао у Спартаку из Суботице, за чији први тим је скупио 182 наступа. После Суботице се отиснуо пут Кипра, да би након тога играо и у Норвешкој и Јерменији. Може да се похвали освајањем купа кавкаске државе са тимом Алашкерта, са којим је такође играо и у квалификацијама за Лигу шампиона. У Бачкој Тополи га сада чека исти подухват с обзиром да је био виђен његов одлазак пошто му је уговор истицао крајем овог месеца.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 14. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!