ТСЦ: СПРЕМНИ СМО ЗА ВЕЛИКУ БОРБУ У ИВАЊИЦИ

Фудбалери ТСЦ из Бачке Тополе у суботу 29. октобра од 14ч гостују у Ивањици екипи Јавору 17. колу Суперлиге, сигурни да имају снагу и мотив да пруже добру игру, победе и учврсте позицију у врху табеле.

Шеф стручног штаба ТСЦ-а Жарко Лазетић је рекаода његову екипу очекује веома тежак меч на коме не смеју да потцене ситуацију и противника, али је нагласио и то да је ТСЦ у добром низу и спреман за велику борбу која је их чека у Ивањици.

„Чека нас још једно гостовање, последње у овом делу сезоне, и то једно од тежих због амбијента и стадиона. Јавор је права домаћинска екипа, показали су зубе против Партизана и дошли до бода, а то ће им сигурно бити сатисфакција и за ову утакмицу. Најважније на предстојећој утакмици ће бити наше сналажење под притиском и са другом лоптом. Неће ту бити неке течне игре, и биће важно ко ће узимати велике друге лопте и шта ће се након тога дешавати“, рекао је Лазетић.

Лазетић је истакао да очекује најбољи могући Јавор што се тиче агресивности и притиска на лопту и додао:

“Мораћемо адекватно да одговоримо на њихов стил. У нормалним околностима, на претходном мечу одиграном на нашем стадиону, смо пробали да неутралишемо оно по чему су познати стрпљивом игром, квалитетним пасом и контролом. На другачијем терену ће нам то бити теже, тако да ћемо морати више да се концентришемо на дуел игру, и да након тога са лоптом више нападамо простор и будемо директнији него иначе“, закључио је Лазетић.

Голман ТСЦ-а Вељко Илић се сложио да ће предстојеће гостовање неће бити лако.

„Као и свако до сада, биће ово тешко гостовање. Утакмица ће бити у потпуности другачија од претходне против Чукаричког, али ја се надам да ћемо је одиграти добро, као све утакмице до сада и да ћемо се у Бачку Тополу вратити са три бода.На прошлој утакмици смо имали велики број шанси које нисмо искористили, тако да нам на овом мечу треба већа концентрација да и реализација шанси у које уђемо“, рекао је Илић.

Утакмица Јавор-Матис – ТСЦ играће се суботу 29. октобра од 14х, на стадиону Крај Моравице у Ивањици.

ТСЦ тренутно заузима 3. место на табели Супер лиге Србије са 33 освојена бода.Јавор-Матис је 16.на табели са13 бодова.Пренос утакмице је обезбеђен на каналу Арена спорт 2.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 28. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!