ТСЦ СТВАРАО ШАНСЕ, АЛИ САМО МИРЧЕВСКИ ПОГОДИО У РЕМИЈУ СА САРАЈЕВОМ

Пораз од Олимпије 0:2, победа над Шибеником 2:1, па реми са Сарајевом 1:1. ТСЦ је у новој провери на припремама у Словенији одиграо нерешено са четвртопласираним тимом босанскохерцеговачке Премијер лиге.

Повели су плаво-бели из Бачке Тополе поготком македонског интернационалца Мартина Мирчевског у 12. минуту, након одличног продора Слободана Станојловића, али је у финишу меча, у 77. минуту, Асмир Суљић реализовао пенал направљен над Франом Чирјаком.

Имао је суперлигаш више прилика у овом дуелу, био офанзивнији, али Томановић у уводним минутима меча, као и Вукић почетком другог полувремена, па Јовановић пред крај нису били довољно прецизни. Сарајево није често претило, али је након пола сата могло до поготка, међутим, спречио их је у тиме Никола Бурзаћ, одличном интервенцијом одбранивши шут Хамзе Чатаковића.

Имаће сигурно Жарко Лазетић детаљну анализу меча са својим играчима, можда им и замерити због пропуштених шанси, али чињеница да је ТСЦ био опаснији од ривала у овом дуелу може да радује младог тренера пред старт сезоне и дерби са Чукаричким у првом колу.

ТСЦ: Бурсаћ – Стојковић, Томановић, Ћалушић, Петровић – Дакуре, Милосавић, Ђаковац – Станојев, Мирчевски, Станојловић. Играли су још: Чарапић, Стојић, Антонић, Вукић, Свилар, Бањац, Филиповић, Јовановић, Цветковић, Kрпић, Шушњар и Kрстић.

Фото (МН Прес): Мартин Мирчевски

Извор: https://www.mozzartsport.com/

ОБЈАВЉЕНО: 29. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!