ТСЦ У ЛОНДОНУ, ЋАЛУШИЋ НЕ ИГРА ЗБОГ ПОВРЕДЕ, МЕЊА ГА МЛАДИ КРСТИЋ

Вицешампион Србије кренуо на дуел са Чекићарима у готово најјачем саставу

Није могао ТСЦ да замисли теже гостовање на отварању Лиге Европе. Изабраници Жарка Лазетића су отишли на ноге освајачу Лиге конференције, што је доживљај за све у клубу из малене Бачке Тополе. Лидер на табели домаћег првенства отишао је Лондон без беле заставе, свестан квалитета противника и покушаће да оставе што позитивнији утисак у четвртак вече (четвртак, 21 час, ТВ Арена Премиум 1, РТС 1).

Повео је стручни штаб ТСЦ-а 23 играча у Лондон, док је у Србији остао само Јосип Ћалушић, због повреде. Његово место попунио је млади Вукашин Крстић, такође централни бек. Хрватски интернационалац пропустио је и меч против Железничара, у којем су Тополчани славили претходног викенда и тако задржали прво место на табели Mozzart Бет Суперлиге (6:3). Нема повреда сем наведене искусног штопера, те ће Жарко Лазетић моћи да располаже готово целим кадром.

За утакмицу са Вест Хемом конкуришу 23 играча. У питању су:

Голмани: Вељко Илић, Никола Симић, Немања Јоргић;

Дефанзивци: Милош Цветковић, Јован Влалукин, Душан Цветиновић, Матеја Ђорђевић, Вукашин Крстић, Горан Антонић, Немања Стојић, Немања Петровић;

Везисти: Иван Милосављевић, Ифет Ђаковац, Милан Радин, Никола Кувељић, Петар Станић, Милош Вулић;

Нападачи: Саша Јовановић, Милош Пантовић, Марко Ракоњац, Мартин Мирчевски, Бенце Шош, Урош Миловановић и Александар Ћирковић.

Извор:. http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 20. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!