ТСЦ У ПОРТУГАЛИЈИ – ЈОВАНОВИЋ: МОЖЕ ДА БУДЕ СВАШТА

Саша Јовановић, најкориснији играч Супер лиге, верује да ТСЦ има чему да се нада против Браге у 3. колу квалификација за Лигу шампиона

Бајковитој 2023. фудбалери ТСЦ-а орни су да придодају још незаборавнију ноту, веровали или не – сутра против Браге у трећем колу квалификација за Лигу шампиона!

Саша Јовановић, огромних заслуга за раздвајање Црвене звезде и Партизана и са 10 егзекуција и 12 асистенција главни протагониста европског узлета, једва чека да са плаво-белима закорачи у популарни Каменолом. Намеће се – по нову злаћану страницу клуба, напомене – лопта у Бачкој Тополи закотрљала се пре 110 година!

 – Наравно, надамо се повољном резултату! – позитивно размишља рођени Лазаревчанин, сходно ставкама у биографији – Кордоба и Депортиво Ла Коруња – адут број 1 у очима „будни сањамо” Бећара.

Шта вам говори Жарко Лазетић, креатор ТСЦ-овог „времена чуда”?

– Говори нам да је Брага, као и што знамо, изузетно квалитетна: капитен Рикардо Орта, на пример, кошта 20 милиона евра! Имају сјајне појединце, опет – уз добру организацију можемо да их изненадимо, сачекамо с добрим резултатом у Бачкој Тополи.

ФОТО: М. Рашић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 07. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!