У АПАТИНУ МЛАДИ ИМАЈУ РЕЧ

У Младости АПА су задовољни јесењим издањем и четвртим местом у Војвођанској лиги, група Север. После вишегодишњег посртања клуб се јесенас консолидовао, стао на здраве ноге и спремају се да у наставку потврде добре резултате.

Да се ради о здравој средини говори податак да ни један играч није напустио клуб. Вратили су се штопер Милан Вујић (Хајдук Стапари) и млади дефанзивац Бојан Родић. На прелепим теренима у Апатину свакодневно тренира 26 играча под командом тренера Драгана Рајковића.

Како нам је рекао спортски директор Бранко Бурсаћ, у наставку сезоне акценат ће дати млађим играчима. Скупили су, каже, довољно бодова тако да могу да експреиментишу, како би младићи уиграли, стекли довољно искуства и спремни дочекали наредну сезону, када ће амбиције бити веће.

Почев од искусног голмана Јеличића, до браће Јововић и Веиновића, сви су Апатинци и клуб доживљавају као своју другу кућу.

Заказали су пет контролних утакмица, у суботу ривал је Липар, следи Бачка 1901, Раднички (Сомбор), Будућност (Гложани) и генералка је са ЖАК Сомбором.

Припреме играча Младост АПА – фото: Бранко Бурсаћ

Извор: https://srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 07. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!