У ДЕРБИЈУ ЗАЧЕЉА БЕГЕЈ ОДНЕО БОДОВЕ ИЗ КАЧАРЕВА

У дербију зачеља гости из Житишта били су бољи и искористили своје прилике и заслужено освојили бодове у Качареву. У трећем минуту Петар Чучак после соло продора успео је да савлада голмана Тривуновића и свој тим доведе у вођство. Гости су после три минута успели да изједначе првим голом на мечу Куча када је искористио прилику и савладао голмана Додевског. Домаћи фудбалери имали су више од игре и прилике, али после неспоразума Кљајића и голмана Додевског лопта је завршила у мрежи за ново вођство гостију.

У другом полувремену после пет минута игре досуђен је пенал за госте сигуран је био капитен Грбић. У 82. минути Илић је искористио додавање и смањио предност екипе из Житишта. После брзог контранапада Куч је својим другим голом на мечу обезбедио победу и три бода свом тиму.

Јединство Стевић – Бегеј 2:4 (1:2)

Качарево. Гледалаца: 100. Судија:Бојан Миливојев (Алибунар). Стрелци: Чучак у 3, Илић у 82 за Јединство Стевић, Куч у 6 и 79, Кљајић у 37 аутогол, Грбић у 50 минути из пенала за Бегеј.

ЈЕДИНСТВО СТЕВИЋ: Додевски, Ангеловски, И.Пешовски (Живаљевић), Николајев, Чучак, Момчиловић (Јосимовски), Младеновић (Шаша), Атанасов, Балножан (Илић), Митковски (Шаренац), Кљајић.

БЕГЕЈ: Б.Тривуновић, Павловић, Обренић, Прошић, Умићевић, Грбић (Мирчетић), Кубуровић, Куч, М.Тривуновић, Гашић, Милин.

Играч утакмице: Куч.

Детаљ утакмице Јединство Стевић и Бегеја

Фудбалери Јединство Стевић

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 17. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!