У ДУЕЛУ СРПСКОЛИГАША „БРЗИ ВОЗ“ РЕМИЗИРАО СА БОРЧАНИМА

У дуелу српсколигаша „брзог воза“ и Борчана није било победника, али је виђена квалитна фудбалска представа. Прво полувреме фудбалери тренера Петра Дивића били су бољи, али су наставку играчи тренера Станислава Звездића успели да стигну до изједначења када су искористили прилику пред голо Панчеваца. У 6. минути најлепши потез на утакмици после дуге лопте Ахчин је упослио новајлију из Звездаре нападача Матеју Лекића који је мајсторски примио лопту и са неких 30 метара лобовао голмана Бабића за вођство свог тима. После вођства омаћи фудбалери наставили су са добром игром и створили још неколико прилика за гол, али Ахчин, Лекић и Стојановски су могли боље реаговати пред голом Борчана. Гости су покушавали преко искусног Дашића и Ђорђевића да стигну до изједначења, али је одбрана на челу са голманом Степановићем била сигурна. Три минута пре одласка на одмор Стојановски је пронашао Колоцку на другој стативи који је из прве шутирао, али је лопта из другог покушаја завршила преко гола гостујућег тима.

После одмора и осам минута игре Лекић је поново имао идеалну прилику када је са неких 20 метара покушао да погоди мрежу, али је голман Бабић овај пут био успешнији и сачувао мрежу. Казна за промашаје стигла у три минута касније када је после слабе реакције одбрамбених играча тима са Тамиша са ивице шеснаестерца Радошевић шутирао и лопта је изненадила голмана Степановића и завршила иза његових леђа. Најбољу прилику за победу домаћих у 76. минути игре брзоноги Стојановски је после добре акције центрирао са леве стране, а Вучинић главом погодио пречку и лопта се одбила у поље. До краја меча није било промене резултата и тренери обеју екипа могу бити задовољни издањем својих играча. Фудбалери „брзог воза“ у петак имају нову проверу против српсколигаша Звездаре.Пријатељска утакмица

Динамо 1945 – БСК Борча 1:1 (1:0)

Панчево. СРЦ Стрелиште. Гледалаца: 100. Судија: Немања Домазетоски (Панчево). Стрелци: Лекић у 6 за Динамо 1945,Радошевић у 56 минути за БСК Борчу.

ДИНАМО 1945: Степановић, Колоцка, Бељић, Кљештан, Мојсиловић, Ахчин, Николић, Стојановски, Лекић, Д.Марковић, Јанкулов. Играли су још: Мандић, Милановић, В.Марковић, Стојаков, Точиловац, С.Ђошић, Почуча, Станковић, Петровић, Масловарић, Јамбрушић. .

БСК БОРЧА: Бабић, Г.Стегњаја, Радошевић,Станић, Радуловић, Милошевић, Ранчић, Стоиљковић, Ђорђевић, Дашић, Богдановић. Играли су још: Никић, Накијевски, Тасић, Петровић, Н.Стегњаја, Радић, Коштић.

Фудбалери Динамо 1945 и БСК Борча

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 15. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!