У ЕЛЕМИР НА ПОБЕДУ

Омладинац чврсто држи место у горњем делу Српске лиге „Војводина”, Новобановчани су, у суботу, победили, код куће, Динамо 1945 (2:0) и учврстили се на шестој позицији, са 16 бодова после десет кола. Марко Андрејић, амбициозни тренер, био је задовољан игром и учинком изабраника:
– Мучили смо се у првом полувремену, поготово после повреде Мићића у десетом минуту, наш играч везног реда морао је да напусти терен. У наставку, уз добре измене успоставили смо баланс, преузели иницијативу, постигли голове на време и заслужено освојили три бода против младе и добро организоване екипе из Панчева. Контролисали смо игру и стварали шансе, могло је и убедљивије, мучимо се у завршници, што отвара могућност противницима да нас угрозе из контранапада. Имамо једну од најбољих одбрана у лиги, остаје да радимо на реализацији.
Зелено – бели гостују новајлији, Нафтагасу.
– Пред нама је велики изазов, Елемирци постижу одличне резултате на домаћем терену и имају низ добрих појединаца који су играли јаче рангове од српсколигашког. Добро познајемо вредности Савановића, Жеравице, Чигоје, Миливојева, морамо максимално одговорно да уђемо у сусрет. Идемо на победу, сваки добар резултат важан је у финишу јесени за што бољи пласман – истакао је Андрејић.

М. Ђорић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 20. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!