У ФОКУСУ БОРЦА НАПАДАЧ И ВЕЗИСТИ

ШАЈКАШАНИ ОСТАЛИ БЕЗ ЛУКЕ ЈОВАНИЋА, СТИГАО ДЕЈАН ШЋЕПАНОВИЋ

Лука Јованић је отишао из шајкашког Борца и у новој српсколигашкој трци, носиће дрес сомборског Радничког 1912. Прошле зиме стигао је међу „црвено – црне“ из Младост ГАТ, пролетос на терену провео 1.101 минут и шест пута се уписао међу стрелце.

Пре њега, опрему су раздужили голгетер Горан Смиљанић, Марко Ренић и резервни голман Милош Милиновић.

 – Ангажовали смо бека Дејана Шћепановића из свилајначког Радничког, седми је новајлија, а пре њега стигли су Никола Мрђа, Кристијан Шахунић из Инђије, Немања Стојановић из Младост ГАТ, Дејан Јешић из Доњег Срема, Милутин Торбица из Старог града и Угљеша Радиновић из Пролетера – каже тренер Небојша Филиповић, један од најмлађих у српсколигашком каравану.

Са Шћепановићем, како је рекао, прелазни рок није завршен.

– Биће још новајлија. Нападач и двојица везиста тренутно су у фокусу и разговори су одмакли. Пред вратима су и треба ускоро да буду и званично у погону. Имамо на проби играче из категорије бонуса и видећемо ко ће да се наметне. Прелазни рок дуго траје, има времена за евентуалне корекције и све што даље будемо радили око новајлија, тицаће се играча за терен и подизање квалитета на виши ниво.

Борац је имао два теста, против Ковиља одиграо је 3:3, а у Житишту побеђен је Бегеј – 2:1.

 – За сада сви излазе на терен, комбиновани су састави, али минутажа ће ускоро да буде расподељена и најангажованији су увек имали предност. Добра је конкуренција и могуће су ротације, а данашња провера са Нафгагасом биће добра, домаћин је појачан и амбициозан. Тест у Елемиру може да понуди одговоре на нека питања – јасан је тренер Небојша Филиповић.

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 23. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!