У комшијском дербију домаћи фудбалери остварили су трећу првенствену победу, против гостију из Ковина који су пре меча били фаворити на паоиру. Гости су у почетку меча имали више од игре и у 10. минути капитен Делиблаћанин је са ивице шеснаестерца шутирао и савладао Трбојевића за вођство. Нове прилике за госте имали су Ђорђевић и Бицуљевић, али је казна за промашаје стигла када је домаћи играч Бојан Илић своју прилику претворио у гол за изједначење. До одласка на одмор било је неколико пред оба гола, али су голмани Трбојевић и Аранђеловић били несавладиви.

У другим полувремену домаћи фудбалери успели су да издрже притисак гостију и после сло продора Илић је успео искоса да шутира и савлада по други пут Аранђеловића за победу свог тима.

Јединство Стевић-Раднички (К) 2:1 (1:1)

Качарево. Гледалаца: 150. Судија: Никола Ранков (Кикинда). Стрелци: Илић у 27. и 66. минути за Јединство Стевић, Делиблаћанин у 10. минути за Раднички. Играч утакмице:Илић.

Јединство Стевић: Трбојевић, Ангеловски, А.Санадер, Момчиловић, И.Пешовски, Танасковић (Шаренац), Младеновић (Шалипуровић), Атанасов, Илић (Н.Окука), Митковски, Кљајић.

Раднички (К): Аранђеловић, Лукић, Петрић, Павић (Симијоновић), Бицуљевић, Дивнић, Ђорђевић (Вујасиновић), Делиблаћанин, Китић, Шалипур (Андрејић), Јаковљевић (Јоновић, Футерер).

ФК Јединство Стевић

Извор: http://www.srbijasport.net