У МИТРОВИЦИ МНОГО ТОГА ЈЕ НЕПОЗНАТО И ЈАКО ЈЕ ЧУДНА СИТУАЦИЈА

Прволигаш Раднички из Сремске Митровице налази се у транзицији. Још увек се траже решења за оперативне позиције у клубу, играчки кадар је такође нов. За сада ангажован је тренер Владимир Шпоња, јуче су добили секретара и траже се квалификована лица за остале функције у клубу. Готово комплетан играчки кадар је отишао, дошли су мање афирмисани играчи из нижих лига. Много тога је непознато, јако је чудна ситуација и пуно је енигма. Организационо је све танко и за сада не приличи једном озбиљнијем прволигашу.

Прекључе је на првој прозивци било чак 34 играча, кажемо углавном непозната имена широј фудбалској јавности. Доста је играча на проби, жељни су афирмације, ту су дојучерашњи омладинци, све у свему, јако танак играчки кадар. До суботе тренираће на теренима “Митроса” када се селе у сталну базу у Косјерић, где ће провести 12 дана и одиграти четири контролне утакмице. Прво коло у новом првенству Моззарт Бет Прве лиге Србије почиње 03. августа.

Нови челник клуба Радиша Николић уложио је велика средства у изградњу велелпног спортског центра у предграђу, на ободу Мачванске Митровице. Након две и по године радова инвестиција се приводи крају. У садржају центар има три терена са природном подлогом, један са вештачком травом, мањи (60×40м) покривени вештак. Поред сваког терена постављени су рефлектори за тренинге у вечерњим сатима. Поред тога, завршена је зграда са 40 станова за смештај играча, теретаном, кухињом, рестораном, салом за састанке…

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 03. 07. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!