У НЕДЕЉУ СЕ ИГРА ПОСЛЕДЊЕ КОЛО ВОЈВОЂАНСКОГ „СЕВЕРА“, ВОША ЈУРИ ПОБЕДУ

Последње коло војвођанског „севера“ игра се у недељу од 17,30 сати, а Војводина из Бачког Градишта дочекује Солунац из Карађорђева. Пошто су обезбедили опстанак и једни и други, утакмица нема већи такмичарски значај. Али, увек има неко али…

– Истина је да смо пребринули највећу бригу, али волели бисмо да победимо. Прво, нема лепшег начина да се опростимо од навијача до победе. Уз то, Солунац има 40 бодова, а ми 39, што значи да бисмо их са нова три бода претекли на табели и испред нас не би био двоцифрен број 10, као сад, већ једноцифрен 9. Сви смо на окупу и тренер Душан Медић, који је унео доста оптимизма и стабилност у нашој игри, имаће „слатке муке“ око састава. Лично, верујем у саиграче и надам се да ћемо се победом опростити од навијача и потврдити да нам је место у војвођанском каравану, вели капитен Војводине Немања Јовић.

Недељну утакмицу у Бачком Градошту судиће суботичка тројка. Главни судија је Вања Филиповића, а асистираће му крај аут линије Борис Вукановић и Лука Трбојевић, док ће делегат ФСВ бити Арон Чонка из Аде.

У најстаријем клубу имена Војводина, који је 26. априла обележио 111 година играња фудбала у селу, очекују да ће трибине бити попуњене у знатном броју и то ће им бити додатни стимуланс да пруже максимум на терену. Имајући све у виду, очекује се добра утакмица и ко одлучи да је прати уживо неће зажалити.

Капитен Војводине Немања Јовић прижељкује победу на растанку са навијачима – фото: ФК Војводина

В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 31. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!