У ПОНЕДЕЉАК ЖРЕБ ЗА СУПЕР И ПРВУ ЛИГУ

Извлачење такмичарских бројева за нову сезону у Супер и Првој лиги одржаће се у понедељак у хотелу „Радисон блу“ у Београду.

Седница Скупштине Заједнице клубова почиње у 16 часова.

Као и ранијих сезона жреб ће бити полудиригован. Бројеве ће моћи да бирају боље пласиране екипе из прошле сезоне. Шампион Црвена звезда вероватноће се определити за „јединицу“ и домаћинство у прва два кола, што значи даће Партизан добити „десетку““ и бити домаћин у различитој рунди од вечитог ривала током свих 30 кола.

Шампионат Србије почиње 19. јула. Уз три паузе због обавеза репрезентација јесењи део првенства трајаће до 22. децембра. Зимски одмор биће никад краћи, суперлигаши ће поново на терен 1. фебруара.

Прволигаши ће на терену битиод 2. августа, „јесен“ ће трајати до 14. децембра. Пролећни део сезоне почеће 22. фебруара, крај је 25. маја.

Бараж за попуну елитног ранга био би заказан за 28. мај и 1. јун. Састаће се поново 13. из Супер лиге са трећим из Прве, док ће противник 14. бити четвртопласирани тим другог ранга.

Шеснаестина финала купа играће се 30. октобра, осмина финала 4. децембра, четвртфинале 2. априла, полуфинале 7. маја и утакмица за трофеј 20 дана касније.

3. Р.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 07. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!