У ПОСЕТИ ФСС – ЗА ПОВРАТАК ЗРЕЊАНИНА НА ФУДБАЛСКУ МАПУ СРБИЈЕ (ВИДЕО)

Заменик председника ФС Србије Ненад Бјековић и генерални секретар Јован Шурбатовић угостили су данас на Теразијама 35 заменика градоначелника Зрењанина Сашу Сантовца који је  био у друштву некадашњег спортског директора наше организације и бившег репрезентативца Дарка Ковачевића.

Господин Сантовац је информисао челнике ФСС о плановима града Зрењанина у вези са побошљањем фудбалске инфраструктуре. Један од најважнијих пројеката је реновирање и модернизација Градског стадиона. Радови су у току и предвиђено је да све буде готово у марту 2023. године. Поред стадиона (капацитет 8.500 места) планира се и изградња помоћних терена тако да ће поред хале и других спортских објеката то бити један од највећих спортских комплекса у Војводини и Србији.

Бјековић и Шурбатовић су констатовали да Зрењанин апсолутно заслужује значајнију улогу у фудбалским системима Србије и у том смислу обећали су конкретну подршку. Састанак је завршен на обострано задовољство, а Сантовац и Ковачевић су честитали Фудбалском савезу Србије и селектору Драгану Стојковићу на успеху А репрезентације и пожелели све најбоље на Светском првенству у Катару, као и у завршетку Лиге нација.

Такође су изразили велико задовољство и због резултата осталих селекција које су у последње време изузетно успешне. Подсећамо да су кадети Србије на ЕП (до 17 година) недавно играли у полуфиналу, док се омладинци тренутно такмиче на завршном турниру Првенства Европе (до 19 година) у Словачкој где боре за највиши пласман и одлазак на шампионат света за играче до 20 године који се одржава 2023. у Индонезији.

 

 

Извор: https://fss.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 21. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!