У ПРИЈАТЕЉСКОМ МЕЧУ РЕМИ ОМОЉИЧАНА И ЕЛЕМИРАЦА

Фудбалери из Омољице пружили су добру игру против српсколигаша из Елемира и показали да ће у наставку првенства јуришати на прво место у Војвођанској лиги Исток. Гости су прво полувреме решили у своју корист и показали добру игру где су имали неколико добрих акција пред голом Омољичана. У првих 20 минута водила се равноправна игра и после грешке голмана Тодоровића који је испустио лопту, Елемирци су дошли у вођство када је Панић искористио прилику и затресао мрежу. У 38. минуту после прекршаја Л.Лукића над Станићем досуђен је пенал за госте из Елемира, али је голман Тодоровић сачувао своју мрежу и одбранио ударац Миливојева.

Фудбалери тренера Петра Дивића могли су до изједначења када је Лука Лукић извео слободан ударац са 20 метара и погодио стативу Елемираца. У 52. минуту после добре акције Омољљичана када је Илија Кљештан центрирао, а Петар Вучинић главом савладао голмана за ијдначење. До краја меча оба тима имали су по неколико прилика за гол, али промене резултата није било. Фудбалери Младости другу проверу одиграће следећег викенда против стрпсколигаша Радничког из Зрењанина.

Младост (О) – Нафтагас 1:1 (0:1)

Панчево.СРЦ Стрелиште. Гледалаца: 80. Судија: Вукашин Марковић (Панчево). Стрелци: Вучинић у 52 за Младост, Панић у 23 минути за Нафтагас.

МЛАДОСТ (О): Тодоровић, Точиловац, Мићић, Л.Лукић, Кљештан, Целин, Додић, Старчевић, Станковић, Вучинић, Радосављевић. Играли су још: Алавања, Максимовић, Живковић, Станојевић, Стошић, Војновић, Стефановић, Ковачевић, Вукајловић, Поткоњак, В.Лукић.

НАФТАГАС: Галин, Ковачевић, Пандуров, Јеличић, Самарџић, Вукоје, Јтепанов, Маркоски, Панић, Миливојев, Лилић. Играли су још: Грбић, савановић, Попов, Бајић, Зорић, Ратковић, Стојисављевић.

Фудбалери Младости (Омољица) 

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 04. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!