У ПРВОМ КОЛУ ПЛЕЈ-АУТА СПАРТАК ГОСТУЈЕ У КРУШЕВЦУ

Пред фудбалерима Спартака налази се одлучујући део сезоне у којем ће покушати да што пре изборе суперлигашки статус. У првом колу плеј аут лиге гостују у Крушевцу екипи Напредка. Утакмица се игра у суботу 22. априла са почетком од 14:00 часова.

Шеф струке Милан Милановић изнео је своје утиске о предстојећој утакмици – У првом колу плеј аута играмо против Напретка који је завршио на десетом месту, што значи да су други у овом нашем делу табеле и приулично су у безбеднијем положају у односу на нас. Међутим, то не мора да значи ништа за мотивацију јер верујем да и они као и ми желе да победе у овој утакмици. Верујем да ће бити добра и борбена игра. Идемо из утакмице у утакмицу, не можемо да правимо планове и да калкулишемо. Морамо да будемо спремни за сваку утакмицу и да се изборимо за што више бодова. Најважније је да у плеј ауту да не губимо утакмице на страни а да побеђујемо код куће. 

Алекса Ђурасовић истиће да је екипа спремна за наредни меч – Свесни смо да нас у Крушевцу очекује тешка и захтевна утакмица. Добро смо се припремали, идемо спремни да одиграмо најбоље што можемо и да остваримо повољан резултат. 

Спартак ће у Крушевцу наступити без Ада и Срећковића који имају проблеме са картонима и биће у саставу у четвртак 27. априла када Спартак на свом терену дочекује екипу Јавора. 

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 21. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!