У РАДНИЧКОМ КАО КОД КУЋЕ

ВЛАДИМИР ПЕТРОВИЋ ПОНОВО У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ

Искусни Владимир Петровић (25), после сезоне проведене у Северној Македонији, поново је обукао дрес Радничког из Сремске Митровице и прво је званично појачање у прелазном року.
У првом мандату у клубу је провео годину и по дана и после краће епизоде у иностранству одлучио је да се врати у клуб и град где се, како каже, осећа као код куће.
– На повратак у Раднички утицало је неколико фактора, а у првом реду амбиције клуба. Ту је и чињеница да је Раднички за три сезоне у прволигашкој конкуренцији напредовао у сваком погледу, што је знак да се ради о озбиљном и преданом раду, а у прилог томе иде и податак да код сваког тренинга на терену бораве и до осморица тренера и чланова медицинског тима. Раднички је један од најорганизованијих и најбољих клубова у Србији, како за промоцију и напредак младих фудбалера, тако и за нешто искусније, јер пружа стабилност и сигурност, што је од непроцењивог значаја – каже Петровић.
Осећај припадности који има у Сремској Митровици и Радничком је још један од разлога зашто је одлучио да се врати.
Међу навијачима познат је по надимку Пижон, играма у Радничком оставио је добар утисак, али свестан је да се од старе славе не живи.
– Годи ми што ме Митровчани и симпатизери Радничког препознају, на сваком кораку дају ми подршку и то прија јер нисам из овог града. Због тога расту емоције према клубу и људима из руководства, као и Сремској Митровици, али знам да се од прошлости, од неких успеха и добрих игара из претходног периода, не живи, па морам поново да се докажем и потврдим добар утисак који сам оставио. Тежићу да будем бољи него пре годину и по дана и волео бих да заједно са тимом остваримо циљ, пласман у плеј-оф.
Владимир Петровић је испратио јесењу сезону и игре старог-новог клуба.
– Позиција на табели иде у прилог чињеници колико је клуб снажан и како се озбиљно ради. Четврто место освојено је заслужено, била је то историјска сезона за Раднички, не само због игара и освојених бодова у првенству, већ и због победе у дуелу са Партизаном у Купу Србије. Чврсто верујем да Раднички може и више и ту сам да будем део лепе приче – јасан је Петровић.

Д. Туфегџић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 07. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!