У ШАЈКАШ БЕЗ ОПТЕРЕЋЕЊА

СТАРОПАЗОВЧАНИ ПРЕД ТЕШКОМ ПРЕПРЕКОМ

Забележило је Јединсгво (Стара Пазова) и другу победу на свом терену у сусрету са некада славним Куљанима. Читав сат домаћини су држали конце игре, осим прилике гостију у уводу сусрета све остало одвијало се по пазовачким нотама, па је изгледало да ће гости бити испраћени са убедљивим резултатом, како је било и прошле јесени (5:2).

Одмах у наставку до тада неравноправног одмеравања снага, уместо да дотуку противника, Пазовчани су почели да играју комотније, изгледало је и да губе снагу и дозволили су гостима да се мало размахну. Да је утакмица, међутим, дуже трајала од троминутне надокнаде постојала је опасност да гости презадовољни отпутују.

– Такве грешке, комотна игра одбране и опуштеност не смеју да нам се понављају, може то скупо да кошта – истакао је Милан Вујасин, шеф струке.- У наредним сусретима морамо да отклонимо лоше ствари и зле навике.

Играче Јединства у Шајкашу очекује тежак задатак. Пролећни меч имао је чудан ток, Борац је рано повео а онда је у финишу занимљивог сусрета дошло до обрта, у размаку од само четири минута постигнута су три гола – 2:2.

– Било би лепо да се такав исход понови, мада у сваком мечу идемо на победу. Борац је у три досадашња меча остао непобедив у сусретима са јаким противницима, а из Нових Бановаца вратио се са нерешеним резултатом. Верујем да ћe момци испунити све договорено, да ће пружити максимум и грешке свести на минимум, што би нам донело успех.

Пазовчани немају озбиљнијих проблема, а у тим ће, вероватно ускочити Јован Качаревић. Стручни штаб је на слатким мукама, има на располатању четворицу штопера подједнаке вредности, поред Качаревића, ранијег члана Феникса 1995, ту су Иветић, Кожовић, Вукашиновић.

М. Бзовски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 03. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!