У СУБОТУ ДОЛАЗИ ИНЂИЈА

Све је готово, Железничар је нови члан најбољег фудбалског друштва у Србији, али до краја прволигашке трке остало је још три кола. Три утакмице – три празника! Жеља у суботу, дочекује Инђију, па путује у Нови Сад, а у последњем колу, 27. маја, на свом терену игра против Јединства из Уба. Имаће сви љубитељи спорта у Панчеву и околини и те како прилике да уживају и да поздраве нове суперлигаше!

🎙 На Новом Београду смо остварили основни циљ. Честитам свима који су учествовали у стварању историјског успеха. Најзаслужнији су играчи, али и људи који воде клуб. Хвала и мом стучном штабу, свим запосленима у клубу, као и медијима који су нас све време подржавали. Због трагедије која је задесила нашу земљу, весеља није било после утакмице са Радничким, биће времена и за то. Хоћемо да у преостала три кола задржимо мобилност, да одиграмо максимално озбиљно и да покушамо да се попнемо још једну степеницу више. Имали смо много проблема са повредама играча током сезоне, једна група момака уопште није била ту, али сада се ситуација поправила па нећемо моћи да рачунамо само на Ацу Ковачевића и Ђорђа Шушњара – рекао је шеф стручног штаба ,,дизелке“ Владимир Гаћиновић на конференцији за новинаре која је данас одржана у просторијама клуба.

Цела екипа Железничара заслужује похвале на свему учињеном, али у последње две утакмице у први план искочио је Никола Лаиновић. Био је стерелац и против Радничког из Сремске Митровице и против Радничког са Новог Београда.

🎙 Свакако да ми пријају голови, али за то је заслужна цела екипа. Ја сам овога пута био тај кога је тим избацио у први план, сутра ће то бити неко други. Очекује нас дуел са Инђијом, то је екипа за респект, али ми поштујемо себе. Одиграћемо максимално озбиљно, без опуштања, иако смо обезбедили пласман у Суперлигу. Инђија има добре појединце, али верујем да ће наш шеф и стручни штаб све то добро припремити. Хоћемо да ова лепа прича која траје у последњих годину дана, има и најлепши крај – истакао је Никола Лаиновић.

Утакмица између Железничара и Инђије на програму је у суботу, 13. маја, а почиње у 17 сати!

 
ОБЈАВЉЕНО: 11. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!