У СУБОТУ ПОСЛЕДЊА ПРОВЕРА СРПСКОЛИГАША СА ТИСЕ

Припремни период је при крају, па и серијал контролних утакмица за српсколигаша са Тисе. До сада су одиграли пет утакмица, забележили по победу и нерешен резултат и три пута изгубили уз гол разлику 4:9. Стартовали су победом (2:0) против војвођанског лигаша Младости из Турије, потом изгубили (1:4) од румунског друголигаша Виторул Пандури и од омладинаца прволигаша ОФК Београда (1:2), играли нерешено (0:0) у Кули са српсколигашем Хајдуком 1912 и у среду гостовали у Суботици суперлигашу Спартак ЖК и претрпели пораз резултатом 3:0.

– Планирали смо шест утакмицау припремном периоду, а како је окршај са комшијма из Бачког Градишта отказан, искористили смо ову среду и спаринговали Суботичанима. Та утакмица је више користила њима него нама, али… Потврдило се још једанпут да је младићима потребно време да стекну искуство, а неки искуснији играчи се, баш, не могу похвалити са редовним тренирањем, па то неминовно оставља трага на игри читаве екипе. Покушаћемо у наредних недељу дана да поставимо ствари на своје место, али плашим се да је кратко време и да немамо потенцијал за оно што сам приликом доласка у Бечеј очекивао, искрен је тренер Бечејаца Драган Ивановић.

Наравно, не бежи кормилар тиског брода од зацртаног да екипа избори опстанак, али на време указује на неке објективне околности. Последњу проверу Бечејци ће имати у суботу пред својим навијачима против Младости из Бачког Јарка. Утакмица са војвођанским лигашем заказана је за 14 сати и играће се на помоћном терену са вештачком травом. Дрес би требало да понесе састав који би могао да стартује у наставку првенства, када крај Тисе гостује лидер Слован из Руме.

В. Јанков  

Договор Бечејаца са тренерима Дрганом Ивановићем и Милорадом Јањушем – фото: В. Јанков  

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 22. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!