У ВОЈВОДИНИ ИЗ БАЧKОГ ГРАДИШТА ОСТАЛИ БЕЗ ГОЛМАНА И ГОЛГЕТЕРА

Само што је летњи прелазни рок у фудбалу кренуо, двојица понајбољих играча Војводине из Бачког Градишта, голман Боривој Бабин и голгетер Братислав Јелић, су већ узели папире и нашли нове клубове.

– Да, Боривој Бабин ће у новој сезони бити на голу повратника на војвођанском „северу“ ОФK Врбаса, а Братислав Јелић ће обући дрес Младости из Турије, чије је боје већ бранио, вели секретар најстаријег клуба имена Војводина Радомир Раковић и додаје. Млади Ален Хасичић се највероватније враћа у матични ОФK Бечеј 1918, а одлазак су најавили голман Марко Бајт, те играчи Стеван Малић, Давид Петровић, Данијел Солдат и Срђан Радојковић. Последњи је тек полусезону код нас и можемо да му не издамо папире, али каква корист од играча који не жели да остане… У сваком случају, ово није крај одласцима, а доласци тек предстоје и све ће бити урађено у сарадњи са новим тренером Светозаром Совиљем.

Ангажовањем Новосађанина Светозара Совиља за тренера, градиштанска Воша је најавила борбу за горњи део табеле војвођанског „севера“. Наравно, то неће моћи без квалитетног играчког кадра. Kако је знатан број играча најавио одлазак, значи да ће актуелни прелазни рок, који траје до 15. септембра, бити врло активан у редовима Бачкоградиштанаца.

Фото (В. Јанков): Братислав Јелић се головима одужио Војводини из Бачког Градишта – фото: В. Јанков

Аутор: В. Јанков

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 26. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!