У ВОЈВОДИНИ ЈЕДИНСТВО ЈАЧЕ НЕГО ИКАД

Председник ФК Војводина Драгољуб Збиљић послао је снажну и важну поруку после утакмице са Партизаном и пред важан дуел са ТСЦ-ом.

Први човек „старе даме“ подвукао је да у клубу влада никад јаче јединство и позвао је навијаче и грађане Новог Сада да у суботу у што већем броју дођу на „Карађорђе“ да подрже екипу у дуелу са директним ривалом у борби за пласман у европска такмичења.

– После утакмице са Партизаном, изненадио сам се када сам у појединим медијима прочитао да постоји раздор у Војводини и овим путем желим да, као први човек клуба и домаћин наше Вошине куће, истакнем да постоји апсолутно јединство на нивоу навијачи – играчи – стручни штаб – Управа. Да будем још искренији, никад нисам имао прилику да радим у колективу где влада такво јединство. Сви смо окупљени око исте идеје – да наш клуб иде напред. Овим путем желим и да позовем све суграђане, симпатизере и навијаче Војводине да испунимо трибине нашег „Карађорђа“ на предстојећој утакмици у суботу, да покажемо колико поштујемо и волимо нашу Вошу и да покажемо то јединство и на делу – поручио је председник ФК Војводина Драгољуб Збиљић.

Утакмица Војводина – ТСЦ на програму је у суботу у 19.00.

Извор: https://www.fkvojvodina.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 04. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!