У ВРШЦУ ТРАЖЕ ЗАМЕНУ ЗА ПАВЛОВА

Иза фудбалера ОФК Вршца су три недеље напорних припрема, које ће комплетно обавити на свом стадиону, где имају извардне услове и све неопходне садржаје. У плану је да одиграју шет контролних утакмица, од којих су одиграли две, са румунским друголигашем Пандурима из Виторула и ОФК Београдом. За викенд играју са још једним румунским клубом Думбравце, у среду са српсколигашем Звездаром, следе провере против суперлигаша Вождовца и генералка са Смедеревом 1924.

Велики број носилаца игре, њих 8-9 је напустило Вршац, најзвучније име је голгетер Павлов. Доскорашњи шеф сручног штаба Ненад Мијаиловић И Ивица Милутиновић су појачали стручни штаб Новог Пазара.

– То је нормалана ствар у фудбалу, у спорту уопште. На то смо сви спремни, новајлија има И сигурно ће се мењати током прелазног рока. Идеално би било да на свакој позицији у тиму имамо по два квалитетна играча због конкуренције. За сада су дошли Зоћевић из Металца, Миладиновић(Чукарички), Сташевић из Партизана И голман Рада Новић. Одласком Павлова остало је упражњено место у шпицу И у потрази смо за једним провереним нападачем – рапортира нови тренер Зоран Костић.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 13. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!