У ЖЕЛЕЗНИЧАРУ ОПТИМИСТИ ПРЕД ДУЕЛ СА ПАРТИЗАНОМ, ТРЕНЕР МИЈАИЛОВИЋ ИСТИЧЕ: СПРЕМНИ СМО ЗА МЕЧ У ХУМСКОЈ

Пред фудбалерима Железничара је још један велики изазов. Три тешке пролећне утакмице су иза екипе са Тамиша,а сада изабранике Ненада Мијаиловића чека дуел са лидером Суперлиге Србије Партизаном.

Упркос томе што је Партизан у Хумској фаворит,фудбалери Железничара не иду са белом заставом у Београд.

– После три тешка меча, очекује нас и четврти, најтежи до сада. Идемо у госте лидеру, тренутно најбољој екипи у Србији. Партизан је велики клуб, са сјајним појединцима и апсолутни је фаворит. Али ми имамо своју борбу, па у Београд идемо са намером да играмо онако како ми желимо. Анализирали смо претходне мечеве, увидели смо да смо сами криви за неке ситуације, јер да смо у тим моментима били бољи и резултат би свакако био ту. Грешке морају да буду сведене на минимум, погоово када се игра против, реално, бољих екипа – истакао је Ненад Мијаиловић,тренер Железничара.

У сваком случају Железничар спремно дочекује поменути дуел, а како преноси шеф струке оптимизам је присутан у екипи.

– Спремни смо за меч са Партизаном. Интересантно ми је да се наш састав већ мање- више зна. Срећу ме људи на улици, знају шта смо радили на тренинзима, па ми је специфично да се већ сада знају многе ствари. Очигледно је некима много битна та утакмица. Али наш циљ увек остаје исти. Иако смо у тешкој ситуацији, једва чекамо да почне меч и да се измеримо са екипом која је главни кандидат за титулу шампиона – рекао је Мијаиловић.

За разлику од минулог дуела са ТСЦ-ом, тренер Ненад Мијаиловић, може да рачуна и на капитена Александра Ђорђевића.

– Пред нама је јако тежак посао. Не треба трошити речи о Партизану. То је екипа сачињена од појединаца који у сваком моментуу сами могу да одлуче утакмицу. Али и ми имамо свој квалитет. Ако будемо на енергетском ниову као у прве три утакмице, ако будемо били максимално фокусирани, онда имамо своју шансу. Анализирали смо где смо грешили, трудићемо се да све то исправимо, а надам се да ће нам се мало и срећа осмехнути. Партизан јесте фаворит, али ми имамо своју игру. Бићемо стрпљиви. Не плашимо се овог меча – истакао је капитен Ђорђевић.

Утакмица на стадиону Партизана на програму је у суботу, 2. марта, с почетком у 18.30.

Како су најавили из „црно-белог” табора, улазнице се неће наплаћивати, али ће сваки посетилац морати да има своју карту.

Извор: http://www.rtvpancevo.rs

ОБЈАВЉЕНО: 01. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!