У ЗРЕЊАНИНУ 22 КАНДИДАТА УСПЕШНО ПРИВЕЛА КРАЈУ ЕДУКАЦИЈУ ЗА UEFA C ЛИЦЕНЦУ (ВИДЕО)

Фудбалски савез Града и Фудбалски савез Подручја Зрењанин домаћини су едукације за UEFA C лиценцу у организацији ЦЕФТ ФСВ на коју су се пријавила 22 полазника.

Велибор Младеновић, председник зрењанинског ФС данас је у Мултимедијалној сали Градске куће у Зрењанину истакао да је обука тренера један од приоритета рада.

„Због потребе за едукацијом стручњака у спорту, одлуком ЦЕФТ-а и ССОФТ ФС Војводине, организовали смо едукацију за полагање за  UEFA C лиценцу на коју се пријавило 22 кандидата. Са едукацијом се почело прве недеље фебруара и успешно смо дошли до краја“– рекао је Велибор Младеновић, председник ФСГ Зрењанина.

На списку какндидата нашло се више активних играча, међу њима Миљан Миливојев, голгетер српсколигаша Нафтагаса, Зоран Шемић, Огњен Кнежевић, Предраг Ољача и Катарина Силуши чланица ТСЦ-а, једина дама у тренерској школи.

Полазници су били и: Бранислав Војновић, Душко Гвозденовић, Дејан Ђорђевић, Владимир Жижик, Саша Каурин, Звездан Липтак, Љуба Дарие, Владимир Мартинов, Томислав Милекић, Игор Мунћан, Срђан Недељков, Вук Павловић, Владимир Попов, Страхиња Радаковић, Милан Родић, Милоје Савић, Марћел Секулић и Сашо Чјепа.

Предавања су се одржавала у Кристалној дворани, Спортском центру Партизан, на Градском стадиону и данас у Мултимедијалној сали Градске куће.

Главном лидер едукатору Владимиру Поповићу и његовом асистенту Дарку Пушкарићу Велибор Младеновић уручио је лопту са потписом свих 22 полазника.

На данашњем предавању све кандидате поздравио је председник Тренерске организације ФСП Зрењанин Данило Бјелица и пожелео им успех у будућем раду. Будуће тренере подржала је и Вукосава Ђапић Атанацковић, генерални секретар Спортског савеза Зрењанина.

У граду на Бегеју овакви семинари су се одржавали раније. Тако су 2014. године 43 тренера положила за „Б“ лиценцу и добила дипломе и два пута за националну „Ц“ лиценцу.

 

ОБЈАВЉЕНО: 20. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!