Футсалери САС-а у оквиру 5. кола Друге футсал лиге, пред домаћом публиком у Kристалној дворани, угостили су екипу Kалча из Ниша и након одличне игре убедљиво славили резултатом 7:1.

Футсалери САС-а оставирили су невероватан учинак од 5 победа заредом и заслужено заузимају лидерску позицију на табели.

Повели су гости из Ниша преко Николића који је са 20 метара, након снажног шута, погодио за 0:1 у 10. минуту. Минут касније Шкорић са деветерца изједначује резултат.

Након корнера Раденковића, у 27. минуту, Аранитовић постиже еврогол за 2:1. У истом минуту Матић одиграва дупли пас са Милетом Шаренцем који погађа за 3:1.

Миле Шаренац одлично проиграва Аранитовића који постиже свој други погодак за 4:1 у 34. минуту. Матић повлачи лопту са своје половине и са 10 метара шпицем постиже гол за 5:1 у 36. минуту. Петровић са клупе ефектно погађа за 6:1, да би Прец након брзе контре одлично пронашао Новковића који погађа за убедљивих и коначних 7:1 за САС.

KФМ САС:Родић, Раденковић, Арантиновић, Шкорић, и Новковић. Замници играча: Поповић, Шаренац М, Петровић, Прец, Милићев, Шаренац Н, Матић и Делић.

KФМ KАЛЧА:Плужников, Тројановић, Прокић, Ристић и Николић. Заменици играча: Стаменковић, Цветковић, Недељковић, Петровић и Станковић.

 

Извор: https://www.zrklik.com/