УБЕДЉИВА ПОБЕДА ЖЕЛЕЗНИЧАРА ПРОТИВ ЧЕРОНОРЕЦА У СТАРОЈ ПАЗОВИ

Ако се по јутру дан познаје биће ово добра сезона за фудбалере Железничара. У премијерном мечу у Старој Пазови, изабраници Марка Савића славили су против члана руске Друге лиге, Черномореца са 3:1 (2:1).

Голове за тим из Панчева постигли су Романић у 13. минуту, затић Ћурић у 30. и Локоса у 56. минуту, док је на другој страни погодак за Черноморац дао Столбов у 2. минуту..

Није добро почело за Железничар, јер је руски тим брзо дошао до вођства, већ после два минута игре, ипак, заиграли су од тог тренутка много боље играчи из Панчева, па је врло брзо стигло изједначење.

После центаршута са десне стране, лопта је дошла у шеснаестерац гостију, успео је да је прихвати Романић и са шест метара је спроведе у мрежу за 1:1.
Упркос бројним шансама, Железничар све до 30. минута, није успевао да нађе пут до мреже Черномореца.

После центаршута Лазара Романића, најбоље се пред голом ривала снашао Ћурић, који је главом смести лопту у мрежу – 2:1.

До краја првог дела игре није било промена, па је Железничар са голом предности отишао на одмор.

У наставку утакмице, тренер Марко Савић је заменио комплетан тим, што је и разумљиво с обзиром да се ради о првој утакмици, а није играчима ишло на руку ни време.

Иако се играло од 18.00 часова, чак два пута је главни судија морао да прекида утакмицу како би се играчи освежили.
У 55. минуту Железничар је стигао до трећег гола. Одлично је прошао Кнежевић по десној страни, успео је да заобиђе и голмана Черномореца, али је погодио стативу. На срећу лопта се одбила до Локосе који је са метар успео да погоди мрежу гостију – 3:1.

Железничар је успешно прескочио прву препреку, а сада следи наставак припрема.
За 5. јул планирано је гоствоање у Румунији и дуел са екипом Араде.

Извор: http://www.rtvpancevo.rs

ОБЈАВЉЕНО: 28. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!