УБИПАРИП: ДА СТАВИМО ПРСТ НА ЧЕЛО

Војо Убипарип нема објашњење за поразе Спартака у Суботици

Спартак никако да победи на домаћем терену у пролећном делу шампионата. После Младости и Новог Пазара, и ТСЦ је однео цео плен са Градског стадиона из Суботице. У комшијском дербију након лошег издања у првом делу, у наставку су Голубови приказали много бољу игру и за мало дошао до бода, али их је грешка двадесетак минута пре краја скупо коштала.

Друго полувреме била је наша лепша слика. Таман кад смо осетили да можемо и кад смо на терену показали да можемо урадити нешто више, деси се таква ситуација да смо добили црвени картон који нас је скроз сасекао и после је тешко било шта направити. ТСЦ је добра екипа, тренутно једна од најбољих у нашој лиги. Бачкотополчани играју одлично и у том моменту са играчем мање и са голом заостатка било је стварно тешко урадити нешто више. Покушавали смо са десет играча да изједначимо, али смо на крају примили четврти гол. Јако горак укус је од свега што нам се дешава ове сезоне кад смо домаћини. Раније нам се није дешавало да губимо тако утакмице на свом терену. Надам се да ће се то окренути и да ће доћи лепши период – каже Војо Убипарип, искусни нападач Спартака, стрелац другог гола против ТСЦ-а.

У току је пауза због обавеза репрезентације. Голубовима прија одмор како би сумирали утиске и потрудили се да у наставку пруже боље игре и покушају да се пласирају у плеј-оф.

Треба да ово време искористимо да збијемо редове и у неком новом светлу кренемо у наредне мечеве. Ништа још није изгубљено, али биће јако тешко да се пласирамо међу првих осам јер имамо незгодан распоред. Морамо  да размислимо шта и како даље јер овакви резултати на домаћем терену не приличе реномеу клуба – јасан је Убипарип.

ФОТО: И. Веселинов

Извор: www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 22. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!