УГОВОРИ ТАНАСИНУ И ШЋЕПАНОВИЋУ

СУБОТИЧАНИ НАСТАВИЛИ С ПОЈАЧАВАЊЕМ КОНКУРЕНЦИЈЕ У ТИМУ, УОЧИ СТАРТА ШАМПИОНАТА

Борба за бодове почеће сутра, Спартак полако ојачава све позиције у тиму. Срђан Шћепановић је продужио сарадњу до јуна 2025, Александар Танасин стигао из новосадског Пролетера и потписао двогодишњи уговор са суботичким суперлигашем.
Шћепановић је у Спартак дошао прошлог лета из Ивањице и одиграо 27 утакмица на позицији задњег везног, понекад и иза нападача где је пружао добре партије.
– Задовољан сам наставком сарадње са Спартаком, на тај начин је потврђено да клуб има поверења у мене док сам ја добио сигурност и већи мотив да се залажем и пружим максимум. Надам се да ћу опет задобити поверење стручног штаба, очекујем да играма у наредној сезони дам огроман допринос пласману у плеј-оф. То је примарни циљ, можда уколико буде прилика и за корак више. Спартак је клуб у коме видим своју пуну играчку афирмацију – каже Шћепановић.
После Тумбасевића, Обрадовића, Митровића још један искусан играч је појачао редове Спартака. Александар Танасин је појачао конкуренцију на десном беку. Последњу годину је носио дрес клуба из Слане баре, пре тога Футога, Беочина, чачанског Борца, Радника и мађарског Залаегершега.

САРАДЊА ДО 225: Срђан Шћепановић

М. Новковић

Извор: http://www.zurnal.rs

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!