SUBOTIČANI NASTAVILI S POJAČAVANJEM KONKURENCIJE U TIMU, UOČI STARTA ŠAMPIONATA

Borba za bodove počeće sutra, Spartak polako ojačava sve pozicije u timu. Srđan Šćepanović je produžio saradnju do juna 2025, Aleksandar Tanasin stigao iz novosadskog Proletera i potpisao dvogodišnji ugovor sa subotičkim superligašem.
Šćepanović je u Spartak došao prošlog leta iz Ivanjice i odigrao 27 utakmica na poziciji zadnjeg veznog, ponekad i iza napadača gde je pružao dobre partije.
– Zadovoljan sam nastavkom saradnje sa Spartakom, na taj način je potvrđeno da klub ima poverenja u mene dok sam ja dobio sigurnost i veći motiv da se zalažem i pružim maksimum. Nadam se da ću opet zadobiti poverenje stručnog štaba, očekujem da igrama u narednoj sezoni dam ogroman doprinos plasmanu u plej-of. To je primarni cilj, možda ukoliko bude prilika i za korak više. Spartak je klub u kome vidim svoju punu igračku afirmaciju – kaže Šćepanović.
Posle Tumbasevića, Obradovića, Mitrovića još jedan iskusan igrač je pojačao redove Spartaka. Aleksandar Tanasin je pojačao konkurenciju na desnom beku. Poslednju godinu je nosio dres kluba iz Slane bare, pre toga Futoga, Beočina, čačanskog Borca, Radnika i mađarskog Zalaegeršega.

SARADNJA DO 225: Srđan Šćepanović

M. Novković

Izvor: http://www.zurnal.rs